TENIS DE PICIOR - JOCURI SPORTIVE
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
TENIS DE PICIOR - JOCURI SPORTIVE - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Tenis de Picior: Castiga cat mai multe seturi ale acestor jocuri Tenis de Picior, in care va trebui sa faci tot ceea ce iti sta in cale astfel incat sa reusesti sa castigi turneele de tenis la picior din toate timpurile. Nu ezita nici o lovituri, incearca sa jonglezi cu mingea de fotbal si sa il pacalesti pe adversarul tau care nu se lasa la tine pana in momentul in care reuseste sa te bata la punctele tenisului. Pentru castigarea tuturor nivelelor de dificultate va trebui sa devi un expert in ale tenisului de picior si sa incerci sa te distrezi, sa te amuzi de loviturile pe care le gresesti si care nu iti ies atat tie cat si partenerului tau care incearca din rasputeri sa castige tot atatea puncte ca si tine la toate aceste super jocuri sportive. Pentru castigarea setului de tenis va trebui sa dai picioare mai mult, in sensul ca piciorul norocos care va marca punctul decisiv va trebui sa fie cel drept pentru a putea ipregna mingii o putere si o directie cat mai buna.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa te deplasezi in noul joc sportive, iar de la SPACE sa arunci cu mingea dintr-o directie in cealalta in super jocul cu Tenis de Picior.

Cuvinte cheie: jocuri cu Tenis de Picior, jocuri cu tenis, jocuri cu mingea de fotbal, jocuri sportive 2012, jocuri de sport, jocuri cu sport, jocuri sportive pentru copii, jocuri sportive noi, jocuri sportive tari, jocuri sportive frumoase, jocuri sport tenis,

Liv si Maddie Diferente Maestrul Strop de Memorie Pou Dress up Baga Portocala in Cos Aventura lui Pou Masina Extraterestrilor 3D

Publicitate

Punctaj: 87%

Iti place jocul?

DA! NU!
Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: Gabi 118:43 28.12.2012

Membru: DA

Comentariu: mie nu imi merge sa imi creez contul ala

Nume: Ionut 212:37 06.11.2012

Membru: DA

Comentariu: jocul este foarte smecher si foare tare!!!!!! dar nu stiu ce are de nu imi merge!! cand vreau sa joc si dau play nu imi apare nimic........ imi apare decat terenu unde vreau sa joc stiti voi!!!! deci tot jocul este foarte smechr si tare!!!!! si sper ca jocul sa va placa si voua !!!!!!

Nume: Alex 316:50 18.10.2012

Membru: DA

Comentariu: Super:) Cine vrea sa vorbeasca cu mine ingerasmic370 e id ul meu de mess

Nume: Yodo 416:15 16.10.2012

Membru: DA

Comentariu: Intradevar este unul dintre cele mai frumoase jocuri online!

Nume: raiou 520:12 20.07.2012

Membru: DA

Comentariu: se incarca greu o gagat in el joc

sikis