1001 DIAMANTE - JOCURI DE INDEMANARE
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
1001 DIAMANTE - JOCURI DE INDEMANARE - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului 1001 Diamante: Noul joc 1001 Diamante este printre cele mai jucate jocuri de indemanare cu diamante alaturi de care va trebui sa iti dezvolti spiritul de indemanare precum si simtul observarii astfel incat sa treci de fiecare nivel de dificultate, sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus, sa treci de toate probele pe care le ai si ceea ce este cel mai important sa reusesti sa spargi si sa elimini diamantele 100 din calea ta. Nu ezita in noul joc cu diamante, misca-te cat mai repede si incearca in acelasi timp sa gasesti cat mai multe posibilitati pentru a castiga puncte la fiecare nivel de dificultate, ceea ce inseamna ca astfel vei ajunge sef in cadrul clasamentului concurentilor ce sparg toate aceste o mie unu diamante din noul joc de indemanare. Jocul este astfel facut incat sa fie adorat si jucat de copii, insa nu doar, deoarece o multime de adulti sunt cei care reusesc sa acumuleze cele mai mari recorduri la fiecare nivel de dificultate.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa incerci sa faci o treaba cat mai buna, sa reusesti sa duci cat mai multe puncte in noua ta actiune a celor 1001 Diamante.

Cuvinte cheie: jocuri cu 1001 Diamante, jocuri cu diamante, jocuri cu diamante si cristale, jocuri de indemanare, jocuri logice, jocuri de logica, jocuri de indemanare pentru adulti, jocuri de logica pentru adulti, jocuri logice pentru adulti, jocuri cu diamante frumoase, jocuri sparge diamantele, jocuri distruge diamantele,

Liv si Maddie Diferente Maestrul Strop de Memorie Pou Dress up Baga Portocala in Cos Aventura lui Pou Masina Extraterestrilor 3D

Publicitate

Punctaj: 96%

Iti place jocul?

DA! NU!
Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: MARY 119:41 20.04.2013

Membru: DA

Comentariu: CE TREBUIE SA FACI PENTRU A JUCA ULTIMELE 5 NIVELE?

Nume: seve 213:58 20.04.2013

Membru: DA

Comentariu: de ce nu merge ultima parte a jocului ? asteptam o rezolvare ...

Nume: seve 317:50 19.04.2013

Membru: DA

Comentariu: superb frumos etc. dar cand cere logare, de ce nu merge ? ne poate ajuta cineva de la admin ? daca tot ati postat jocul, dati-ne si noua o sansa sa il terminam. multumim din suflet partidului.

Nume: nono 418:53 08.04.2013

Membru: DA

Comentariu: este super jocul dar nu mai merge la ultimele 4 nivele

Nume: NONO 517:45 04.04.2013

Membru: DA

Comentariu: DE CE NU MERGE JOCUL MAI DEPARTE