ZOMBI VS OAMENI - JOCURI CU IMPUSCATURI
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
ZOMBI VS OAMENI - JOCURI CU IMPUSCATURI - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Zombi vs Oameni: Zombi vs Oameni este un nou joc in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa faci tot posibilul pentru a castiga din ce in ce mai multe puncte bonus, a reusi sa ajungi cat mai sus pe nivelele de dificultate pe care le ai, iar in cele din urma sa distrugi, sa omori zombii ce vin spre tine si ce vor sa cucereasca planeta pe care locuim. Cu ajutorul unul tanc, unei masini blindate, a unui tun cu impuscaturi impotriva zombiilor veiu reusi sa spargi fortareata in care se ascund toti acesti zombie. Fortareata zombiilor poate sa fie in mai multe forme, insa ceea ce conteaza la tine este faptul ca tu vei reusi sa spargi si sa distrugi din ce in ce mai multe animale zi zimbii monstrii, creaturi ce vor sa te manance. Omoara-i fara sa stai prea mult timp pe ganduri, deoarece oamenilor le este frica de oamenii zombi ce vin spre ei.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa impusti zombi smecheri ce vor sa te manance in super jocurile cu Zombi vs Oameni.

Cuvinte cheie: jocuri cu Zombi vs Oameni, jocuri cu zombi, jocuri cu oameni 2012, jocuri cu impuscaturi 2012, jocuri zombi cu impuscaturi, jocuri cu impuscaturi zombi, jocuri tunul cu zombi, jocuri trage in zombi, jocuri oameni vs monstrii, jocuri zu zombi mutanti,

Liv si Maddie Diferente Maestrul Strop de Memorie Pou Dress up Baga Portocala in Cos Aventura lui Pou Masina Extraterestrilor 3D

Publicitate

Punctaj: 59%

Iti place jocul?

DA! NU!
Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: felicia 113:00 25.04.2013

Membru: DA

Comentariu: ce bun e jocul asta

Nume: alexandru 219:06 30.09.2012

Membru: DA

Comentariu: ai dreptate

Nume: ×TímèMàstér÷ 310:04 08.09.2012

Membru: DA

Comentariu: Cum se joaca si dracia asta ??? X-( Dau cu bila si nu se vede ce nimeresc . Sau nu nimeresite nimic . Oricum , naspa joc .

sikis