PUZZLE CU SHREK - JOCURI PAZALURI
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
PUZZLE CU SHREK - JOCURI PAZALURI - JOCURI ONLINE

Descrierea jocului Puzzle cu Shrek: Puzzle cu Shrek este cel mai nou si mai amuzant joc de pazal in care personajele principale vor fi Shrek si Fiona, cei doi indragostiti si prietenii lor si unde va trebui sa te straduiesti destul de mult pentru a rezolva acest pazal cu Shrek ,destul de usor chiar daca la prima vedere pare imposibil de rezolvat. Pune-ti mintea la contributie si gandeste-te cum trebuie sa imbini fiecare imagine in parte astfel incat la final sa obtii o super imagine, deosebit de interesanta cu personajele din desenele animate cu Shrek.

Instructiuni: cu mouse-ul pune fiecare piesa de pazal cap la cap astfel incat sa obtii o imagine cat mai frumoasa cu personajele din Shrek.

Cuvinte cheie: joc cu Puzzle cu Shrek, jocuri de Puzzle cu Shrek, jocuri cu Puzzle cu Shrek gratis, jocuri noi cu Shrek 2011, jocuri frumoase cu Shrek, jocuri de logica cu Shrek, jocuri cu personaje animate, jocuri de puzzle cu desene animate, desene animate, jocuri de, jocuri noi, jocuri de logica, logica, pesti, puzzle, desene animat,

Liv si Maddie Diferente Maestrul Strop de Memorie Pou Dress up Baga Portocala in Cos Aventura lui Pou Masina Extraterestrilor 3D

Publicitate

Punctaj: 86%

Iti place jocul?

DA! NU!
Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Nume: DIANA ELENA 115:41 15.12.2012

Membru: DA

Comentariu: Aest joc e/ Efrumos dar in locul vostru as mai pune cateva nivele.Eu am crezut ca sunt mai multe nivele.Enuprea imi place jocul asta. Imi plac personajele.

sikis