APARA PLANETA - DOWNLOAD JOCURI PC
Jocuri Online Desene animate
Publicitate
APARA PLANETA - DOWNLOAD JOCURI PC
Descrierea jocului: Planeta noastra Pamant trebuie aparata de fortele rele, de extraterestrii, de martieni, de oameni din spatiu care vor sa puna mana pe ea si sa preia stapanirea. Cei de la NASA au trimis o racheta super sonica in spatiu, o racheta care este indeajuns de inarmata cu gloante, mitraliere, bombe si explozibil astfel incat sa se lupte cu toti inamicii ce vin spre planeta noastra. Fii cat mai atent si incearca sa distrugi toti inamicii ce vin spre tine, care vor sa te impuste in noua ta misiune de a apara planeta PAMANT.

Apara Planeta

Cuvinte cheie: jocuri cu rachete, jocuri cu rachete de lupta, jocuri cu planeta pamant, jocuri in spatiu, jocuri in cosmos, jocuri cu avioane, jocuri cu navete zburatoare, jocuri cu avioane de lupta, jocuri cu rachete spatiale, jocuri nasa, jocuri cu nave zburatoare, jocuri cu impuscaturi, jocuri de actiune, action games, jocuri pentru copii, Clash N Slash,

Download Joc: Daca doriti sa salavati jocul APARA PLANETA si sa il instalati pe calculatorul personal apasati pe butonul de descarcare de mai jos.

Comenteaza acest joc impreuna cu prietenii tai

Publicitate
sikis